Kinderdagverblijf Het Kroontje is een christelijk kinderdagverblijf, dat dagopvang biedt aan kinderen in de leeftijd van 8 weken tot 4 jaar. Wij zijn een kleinschalig kinderdagverblijf bestaande uit 2 verticale groepen. Gesitueerd in Aalsmeerderbrug, gemeente Haarlemmermeer in de omgeving Aalsmeer en Hoofddorp. Het handelen van onze gediplomeerde pedagogisch medewerkers en onze visie op de kinderen zijn gebaseerd op christelijke waarden en normen. We creëren een veilige en vertrouwde sfeer, welke uw kind in staat stelt om zijn/haar eigen mogelijkheden en grenzen te ontdekken.

Veilig en vertrouwd

Uw kind een veilige plek bieden om te spelen, te eten en te slapen staat voorop. Met vaste gezichten op de groep zorgen we voor een vertrouwde omgeving voor uw kindje.

Aandacht

Ieder kind is uniek en waardevol en heeft het recht op voldoende aandacht. Er zal individueel naar elk kind gekeken worden naar wat zijn/haar behoeften zijn. Dit zal uw kind in staat stellen zijn/haar eigen mogelijkheden en grenzen te ontdekken.

Klein en familiair

We bieden opvang aan 2 groepen variërend van 8 tot 12 kinderen van 0 tot 4 jaar.

Heeft u interesse in ons kinderdagverblijf? Klik dan op onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.