Wat ouders over ons schrijven

Op zoek naar een verlengstuk van uw veilige thuis? Dan moet u bij Het Kroontje zijn. Onze eerste dochter (Hana) heeft met heel veel plezier op het Kroontje gezeten. Daarom ook geen twijfel om ook onze tweede dochter (Leah) het geluk van Het Kroontje te laten meemaken. Wanneer u op zoek bent naar een liefdevolle, vertrouwde omgeving, bent u bij het Kroontje op het goede adres. Op welk moment je ook binnen loopt, op het Kroontje heerst rust, stralen de lieve pedagogische medewerkers professionaliteit uit en staan ze altijd klaar om iets over de kinderen te vertellen. Zij zien de kleine dingen, die je soms als ouder gewoon ontgaan, in de drukte van het jonge gezinsleven. Naast de kleinschaligheid, is het voor ons een absolute meerwaarde dat het Kroontje een christelijke identiteit heeft en dat ook uitdraagt. Dit doen ze door de thema’s waar mee gewerkt wordt, te koppelen aan een Bijbelverhaal, is er aandacht voor gebed en het zingen van liedjes en wordt er natuurlijk stil gestaan bij Kerst en Pasen. Kortom, wij zijn blij dat er een kinderdagverblijf zoals het Kroontje bestaat. Enige minpunt, mijn dochter zou wel vaker naar het Kroontje willen gaan 😉
Conjo Kristalijn, moeder van Leah
Het Kroontje is een warme plek waar wij onze dochter met een gerust hart één dag in de week naar toe brengen. Het is fijn dat we Alissa naar een plek kunnen brengen waar dezelfde normen en waarden nageleefd worden als bij ons thuis. De leidsters zijn vriendelijke mensen die met veel liefde en toewijding voor Alissa zorgen. Als we Alissa brengen is er tijd voor een kort praatje, waarin we de bijzonderheden kunnen vertellen. Ook bij het ophalen worden de bijzonderheden weer aan ons overgedragen. Nu Alissa nog 8 maanden is, wordt alles netjes bijgehouden in een schriftje. Zo kunnen wij onze bijzonderheden ook opschrijven en de leidsters schrijven een kort verhaaltje van die dag. Met vragen kunnen we altijd bij de leidsters terecht. Tegenwoordig kunnen we ook dingen doorgeven of vragen via whats app als we wat vergeten zijn. Ook krijgen wij soms een foto toegestuurd van onze dochter als ze op Het Kroontje is, wat wij ook erg leuk vinden! Er wordt van tevoren netjes gevraagd of je dat zou willen. Kortom; wij zijn erg tevreden over Het Kroontje!
Bart & Cindy Visser, ouders van Alissa
Jitte gaat sinds ze ongeveer 10 maanden is naar het Kroontje. We verhuisden rond die tijd vanuit Amsterdam naar Aalsmeer en dus moesten we een nieuw kinderdagverblijf zoeken. Omdat ik zelf op een aantal kinderdagverblijven heb gewerkt tijdens mijn studie had ik duidelijk voor ogen wat voor sfeer ik zocht op de opvang. We hoorden veel fijne verhalen over het Kroontje en na het kennismakingsgesprek voelden wij het ook, wat een goede sfeer! Een keuze waar we geen moment spijt van hebben. Doordat het Kroontje een kleine opvang is en er vaste juffen zijn, voelde Jitte zich direct veilig en op haar gemak. Ook nu nog Jitte gaat met enorm veel plezier iedere week naar het Kroontje. Ze is gek op de juffen en kent ze allemaal bij naam, ook op de andere dagen van de week komen alle juffen en kindjes geregeld voorbij in haar spel en de verhalen die ze vertelt. We vinden de persoonlijke aandacht die er voor Jitte is heel erg fijn en zijn dankbaar dat de juffen altijd meedenken in het belang van Jitte. Zo is ze geen gemakkelijke slaper en toch proberen de juffen iedere dinsdag om haar de rust te geven die ze nodig heeft. Extra fijn dat Jitte ook op het Kroontje hoort en ziet van Gods liefde en op haar niveau al mag leren wat dit voor haar en de andere kindjes betekent.
Rens en Jolien van der Graaf, ouders van Jitte
Onze kinderen gaan altijd met veel plezier naar Het Kroontje. En wij laten ze er met een gerust hart achter. Wat we waarderen is de kleinschaligheid: het is heel overzichtelijk en voelt vertrouwd. De leidsters zijn professioneel en persoonlijk betrokken. Ze kennen onze kinderen heel goed en zien ze echt staan. Daarnaast trekt ons ook de christelijke identiteit. Volgens mij bidden ze ook geregeld voor de kinderen, hoe mooi is dat?! Verder is er altijd een leuk en goed georganiseerd dagprogramma. We krijgen ook geregeld filmpjes van kinderen met hun handen in het scheerschuim of voetjes in de verf – en toch zijn ze einde dag picobello schoon 🙂 Nog iets leuks: de leidsters schrijven in het eerste jaar elke dag een persoonlijk berichtje, naast voedingen en slaapjes ook iets over het karakter of de ontwikkeling. Dit doen ze heel trouw en vinden we waardevol. Het Kroontje bouwt mee in het leven van onze kinderen aan een basis van liefde, geloof en vertrouwen voor het leven. Die support is goud waard! We bevelen Het Kroontje dan ook van harte aan.
Jakar en Martine van Blaaderen, Ouders van Matteo, Fenna en Pia
Vol vertrouwen laten wij onze dochter achter op Het Kroontje, waar ze het heerlijk naar haar zin heeft. De leidsters zijn lief en betrokken en het is heel fijn om als kersverse ouders tips en tricks te ontvangen. Met enthousiasme wordt onze kleine meid elke ochtend ontvangen, dat is erg fijn om te zien. Onze dochter is inmiddels 1 jaar en ze leert veel op de groep tussen de jongere en oudere kindjes. Aan het einde van de dag is er altijd even de tijd voor de evaluatie van de dag. Onze eerste indruk bij de keus was meteen goed: kleinschalig, gezellig en liefdevol. Het is wat ons betreft echt een aanrader.
Daniëlle, moeder van Annique
Scroll naar boven